• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

We ♥ vtwonen

in-lite en vtwonen samenwerking vakantie in eigen tuin

vtwonen & in-lite

Het bekende woonplatform vtwonen biedt altijd volop inspiratie, informatie en advies over de laatste trends en woonideëen voor in en om het huis. Daarom werken we samen met vtwonen om zo de leukste inspiratie te bieden voor het verlichten van je tuin. 

Wil jij je laten inspireren? Lees verder voor een korte impressie.

vtwonen logo

vtwonen weer verliefd op je tuin

Weer verliefd ♥ op je tuin - Maarten & Jessica

vtwonen en in-lite hebben de handen ineen geslagen voor Maarten, Jessica en de kids uit Apeldoorn. Maarten & Jessica waren in tegenstelling tot hun interieur nog niet helemaal tevreden waren over hun tuin. Wij hebben ze in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' een handje geholpen om een tuin te creëren voor het hele gezin. Benieuwd naar het eindresultaat en de toegepaste buitenverlichting? Lees snel verder.

Lees meer
in-lite buitenverlichting vtwonen
in-lite buitenverlichting vtwonen LIV
in-lite buitenverlichting eettafel

vtwonen & in-lite

in-lite buitenverlichting vakantie in eigen tuin vtwonen

Vakantie in eigen tuin

Het hele jaar rond kun je van je tuin genieten. Maar zeker tijdens de zomermaanden kun je er een feest van maken. Lees op de website van vtwonen hoe je sfeer kunt aanbrengen aan je buitenruimte, zowel 's zomers als 's winters. 

Lees meer
vtwonen weer verliefd op je tuin

Weer verliefd ♥ op je tuin - Cristel & Sandro

Cristel en Sandro zijn een tijd geleden samen gaan wonen. Ze hebben al wat moois gemaakt van hun interieur, maar bij de tuin konden ze nog wel wat hulp gebruiken. vtwonen hielp ze hierbij en uiteraard hebben wij geholpen met het lichtontwerp. Lees verder voor meer informatie over de buitenverlichting.

Lees meer