• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite aanleggen in 5 stappen

Stap 4: Mini-connector

Stap 4: Mini-connector

Tijd voor stap 4: de mini-connector! De mini-connector verbindt het armatuur met de Easy-Lock. In de video kun je zien hoe je de mini-connector moet aansluiten. 

Verlengkabel

Bij vrijwel al onze armaturen is de kabel zo’n 60 cm lang. Als je het armatuur verder van de hoofdkabel af wilt plaatsen of een wandarmatuur op hoogte wilt monteren kun je een verlengkabel gebruiken. Bekijk de video voor meer informatie.

Stap 3: Easy-Lock

Meer weten over het aansluiten van de Easy-Lock? Ga terug naar stap 3!

Stap 3

Stap 5: armatuur

Tijd om de lamp(en) zelf aan te sluiten! Ga naar stap 5 om meer te weten te komen over het aansluiten van staande lampen, wandlampen, grondspots en buitenspots. 

Stap 5

de mini-connector aansluiten

Tijd voor stap 4: de mini-connector! De mini-connector verbindt het armatuur met de Easy-Lock. In de video kun je zien hoe je de mini-connector moet aansluiten. De verbinding is beschermd tegen vocht en vuil door de soepele pvc huls. Door de mini-connector kun je de kabel van het armatuur makkelijk door een gat in een tegel of wand voeren. 

Standaard is de kabel van onze armaturen zo’n 60 cm lang (afwijkende kabellengtes staan vermeld bij het product op de website). Als je het armatuur verder van de hoofdkabel af wilt plaatsen of een wandarmatuur op hoogte wilt monteren kun je een verlengkabel gebruiken. Deze plaats je tussen de mini-connector van het armatuur en die van de Easy-Lock. We bieden verlengkabels met een lengte van 1m, 2m en 3m. 

Monteer de componenten uit het in-lite systeem zo dat deze altijd bereikbaar zijn voor vervanging. Dit geldt voor armaturen, transformators, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector.