• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Installeer de HUB-50 en HUB-100 transformator in vier stappen

Installatietips

in-lite aanleggen in 4 stappen

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Onze verlichting is daarmee veilig en gemakkelijk zelf te installeren. In slechts 4 stappen lever je al een professioneel aangelegd systeem op. Bekijk de video's en zie hoe je ons systeem eenvoudig installeert. 

Stap 1: Transformator

In deze video zie je hoe je de transformator & lichtsensor op een correcte wijze installeert. Bekijk de video voor alle tips.

 

LEES MEER

Stap 2: Kabel

De kabel geleidt de stroom en zorgt dat de armaturen gaan branden. Leg hem langs bestrating en borders, zodat je er later nog bij kunt. Bekijk de video en je bent klaar om de kabel uit te rollen.

 

LEES MEER

Stap 3: Easy-Lock

Bij ieder armatuur vind je een Easy-Lock, deze zorgt voor een goede stroomgeleiding en het optimaal branden van je lamp. Bekijk de video voor alle tips.

 

LEES MEER

Stap 4: Mini-connector

De mini-connector verbindt het armatuur met de Easy-Lock. Bekijk de video voor alle informatie.

 

LEES MEER

Meer inspiratie?

Ga je aan de slag met je tuin of (dak)terras en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van buitenverlichting? Laat je inspireren en vraag nu de nieuwe brochure aan of bekijk hem online!

Brochure
brochure

Installatie CB-056/M en CB-081/M transformators

Wellicht bent u bekend met de CB-056/M en CB-081/M. Deze transformators hebben inmiddels het in-lite assortiment verlaten, maar zijn nog verkrijgbaar bij veel van onze verkooppunten en ze zijn in veel tuinen te vinden. Bekijk de 5 eenvoudige stappen voor de installatie van deze transformators.

CB-056/m & CB-086/M