• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Nieuws / Product

EVO: a new evolution begins...

Dit jaar is het al weer 18 jaar geleden dat we het eerste in-lite armatuur op de markt brachten. Om dat te vieren introduceren we volgend jaar een bijzondere nieuwe productlijn genaamd EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. Meteen een goed moment om ons logo en onze verpakkingen een 'make-over' te geven. Lees verder voor een sneak preview!

Trots
Van 1 enkel (gloei)lampje naar een compleet assortiment LED buitenverlichting van eigen ontwerp. Altijd met een vernieuwend en eigenwijs tintje. En daar zijn we best wel trots op. Om dit te vieren, introduceren we in 2018 de bijzondere nieuwe productlijn EVO. EVO staat symbool voor de (licht)evolutie die ons bedrijf heeft doorgemaakt en is een premium quality productlijn met de beste LED's.

EVO, a new in-lite evolution begins

De EVO lijn
Alle producten uit de EVO lijn hebben een strakke, architectonische vormgeving en zijn voorzien van de nieuwste LED's met de mooiste kleurbeleving. Daarnaast zijn de armaturen uitgerust met een ‘diamond cut’ lens welke voor een mooie egale spreiding van het licht zorgt. De lijnverlichting van EVO is verkrijgbaar in geïntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen. Met deze laatste kun je eenvoudig spectaculaire lichteffecten creëren onder traptredes, vlonders, balustrades, zitmuurtjes en vijverelementen. Hiermee openen we de weg naar allerlei nieuwe in-lite toepassingen. EVO is verkrijgbaar vanaf eind februari 2018.

Naar de EVO producten

Nieuw verpakkingsdesign
EVO is ook het startsein van het nieuwe gezicht van in-lite. We hebben ons logo vernieuwd en je kunt vanaf volgend jaar onze producten in een nieuwe verpakking vinden. Hierbij alvast een kleine sneak peek van wat je kunt verwachten ;-) En er komt natuurlijk meer aan, dus je hoort nog van ons. In de tussentijd: enjoy life, enjoy in-lite!

Terug naar overzicht