• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

David
Nieuws

Ervaar de magie van in-lite buitenverlichting in de nieuwe Experience Shops

De magie die buitenverlichting creëert, kun je alleen echt ervaren als je het met eigen ogen ziet. Daarom realiseert in-lite een netwerk van interactieve Experience Shops bij verkooppartners. Inmiddels zijn de eerste tien vestigingen met een Experience Shop geopend en het doel is om dit jaar het netwerk verder uit te breiden. 

Eerste stap naar een lichtplan op 
In de inspirerende Experience Shop winkelomgeving is het mogelijk om op een unieke manier de wereld van in-lite te ontdekken en zo de juiste productkeuze te maken. Het interactieve display laat in-een-oogopslag het in-lite assortiment op categorieniveau zien. Met een handige lightrail en presentatiewand is het mogelijk om vanuit eerste hand de kwaliteit en de specifieke eigenschappen van de diverse in-lite armaturen te ervaren.

24/7 in-lite tuinbeleving
Een waardevolle aanvulling op het Experience Shop concept is de avondtuin. Middels een controlepaneel is het in de avondtuin mogelijk om een tuin van dag naar nacht te veranderen en het effect van diverse in-lite armaturen te testen in een “24/7 tuinbeleving”. In de Experience Shop vestigingen kunnen bezoekers rekenen op vakkundig advies en is het mogelijk om een 3D lichtplan voor de tuin te laten maken.

in-lite experience Shop - Vego Papendrecht

Bezoekers onder de indruk
Een van de eerste nieuwe Experience Shops is geopend bij
Vego Papendrecht B.V.  Stephan Verdoorn van Vego is enthousiast: “De Experience Shop biedt echt een unieke beleving. Omdat het mogelijk is om de armaturen zelf uit te proberen bij de presentatiewand en in de avondtuin, zien onze bezoekers direct de meerwaarde van in-lite tuinverlichting. En voor ons is het dankzij deze interactieve ervaring makkelijker om bezoekers te helpen bij het samenstellen van een lichtplan op maat”. 

Vind alle in-lite Experience Shops online

Wil je zelf de magie van in-lite ervaren? Naast Vego Papendrecht zijn er nu Experience Shops geopend bij;

in-lite Experience Shop - Vego Papendrecht (2)

 

Terug naar overzicht