• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite LAB treedt toe als partner van het Meesters in de tuin Event 2019
David
Nieuws

in-lite LAB treedt toe tot Meesters in de tuin als Event Partner

in-lite LAB treedt toe als Meesters in de tuin Event Partner

Nieuws! Onze in-lite LAB Creative Light Specialisten zijn namens in-lite toegetreden tot de tuinprofessionals Champions League als de officiële buitenverlichtingspartner Voor het Meesters in de tuin #midt2019 Event

Lees meer
David
Nieuws

Bezoek in-lite tijdens de Nationale Demodag Hoveniers op 25 september 2019! 

Bezoek in-lite tijdens de Nationale Demodag Hoveniers op 25 september 2019! 

Met de buitenverlichting van in-lite is het mogelijk om tuinen te realiseren die ’s avonds net zo sfeervol zijn als overdag. Tijdens de Demodag demonsteren de in-lite International Business Managers Marco Feenstra en Marc Houtsma een aantal van onze nieuwste producten, het basis principes van het in-lite systeem en helpen zij geïnteresseerden om een eenvoudig lichtplan samen te stellen.

Lees meer
Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym
David
Aanleg / Inspiratie / Nieuws

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

24/7 genieten van de tuin, zoals jij dat wilt. Dat is de kracht van in-lite buitenverlichting en daarom zijn wij altijd op zoek naar tuinen om bijzonder te maken. Toen wij hoorden dat actrice Faya Lourens voor haar online sportplatform My Killerbody Motivation een buitengym wilde creëren, gingen wij de uitdaging aan om haar tuin zo uit te lichten, dat zij de hele avond in sfeervol licht kan trainen. 

Lees meer
in-lite introduceert LUNA (Light under 'n Angle)
Nieuws / Product

LUNA Grondspot is leverbaar met keus uit drie afwerkringen

in-lite introduceert LUNA (Light under 'n Angle)

Met de introductie van de LUNA verwelkomt in-lite een volledig nieuwe grondspot in het assortiment. Deze toonaangevende grondspot kenmerkt zich door de krachtige LED lichtbron die schuin in het armatuur is verwerkt zodat het licht schijnt waar het nodig is. Bovendien is het uiterlijk van de LUNA naar eigen smaak aan te passen met ringen die vervaardig zijn uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium of Stainless Steel. 

Lees meer
in-lite SPIKE grondspot accessoire  60 mm
David
Aanleg / Nieuws / Product

Nieuwe grondpen accessoires voor grondspots

in-lite introduceert SPIKE en SPIKE 22

in-lite introduceert de grondspot accessoires SPIKE en SPIKE 22. Deze nieuwkomers in het accessoire-aanbod maken het nu mogelijk om in-lite grondspots zoals de PUCK, FUSION, HYVE en FLUX te verwerken in losse grond, (kunst)gras of grindpaden. Deze nieuwe accessoires zijn per direct verkrijgbaar. 

Lees meer
in-lite Outdoor Lighting investeert in tuinprofessionals van de toekomst
Nieuws

Open dag bij in-lite

Hoveniers in opleiding maken kennis met in-lite buitenverlichting

Buiten bijzonder maken. Dat doen wij onder meer door energie-efficiënte LED buitenverlichting te ontwikkelen maar ook door betrokken te zijn bij de opleiding van tuinprofessionals. Zo werken wij aan een toekomst waarin duurzame buitenverlichting op basis van (12 volt) laagspanning de norm is. Daarom organiseren wij regelmatig open dagen voor hoveniers in opleiding.

Lees meer